Site slogan invullen en verbergen

Aanbod

  • Al uw installaties van verwarming en sanitair
  • Onderhoud van en herstellingen aan bestaande verwarmingsinstallaties met 7d service tijdens de wintermaanden (oktober tot maart)
  • Verwarmingsaudit bestaande installaties
  • Keuren van stookolietanks
  • Plaatsing bovengrondse stookolietanks
  • Koeling/klimatisatie met Climaveneta, Daikin en Airwell.

Centrale verwarming

Marc Thienpont staat garant voor kwaliteit en degelijkheid. Daarom werken we uitsluitend samen met topmerken met een uitstekende reputatie op vlak van betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit. Onze cv-ketels kennen steeds een hoog rendement en een lage energiekost. 

Sanitair

Marc Thienpont verzorgt uw sanitaire installatie, van het plaatsen van buizen tot de volledige integratie in de badkamer. We streven naar een perfectie installatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Onderhoud

Het is erg belangrijk om uw ketel goed te onderhouden. Door onze jarenlage ervaring bent u bij Marc Thienpont aan het juiste adres. 

Airco

Wilt U airco installeren in uw woning, winkel of kantoor? Wij doen het allemaal. We hechten veel belang aan de kwaliteit en levensduur van deze toestellen, en werken dus uitsluitend met de beste merken. 

Tankcontrole

De tankkeuring van ondergrondse en bovengrondse tanks is een wettelijke veplichting. Vertrouw op Marc Thienpont voor een correcte keuring van uw tank. Zo kiest u voor een veilige, comfortabele en voordelige oplossing voor al uw tanks.